Buďte v pohodě bez hormonální antikoncepce

Proč mluvit o hormonální antikoncepci

Uživatelé zdravotního systému s rosničkou jsou nesmírně zajímavá komunita. Jsou přemýšliví, mají vztah k sobě i přírodě a dost často jsou špičky ve svých oborech. A většinou jsou to ženy. Takže když jsem se před časem setkal s  Adélou Kazdovou (Novákovou), která aktivně bojuje za ozdravení krajiny ženského těla od hormonální antikoncepce, hned jsem si na ně vzpomněl.

Informace především

Při posezení v domácnostech si vyslechneme mnohokrát různé životní peripetie našich zákaznic. Většinou se týkají zdraví nebo dětí.

  • Jak uklízet, aby byla zdravá maminka i miminko.
  • Jestli to, co lítá ve vzduchu, může za to, že pořád není na cestě.
  • Jak je možné, že všechno dělám správně a necítím se dobře.

Podívejte se na stránky http://zivotbezhormonalniantikoncepce.cz a možná najdete odpovědi na své otázky. Adéla je krásně rozebírá a radí z vlastní zkušenosti a zkušeností mnoha dalších žen.

William Golding napsal:

„Myslím, že ženy jsou bláznivé, když se snaží vyrovnat mužům. Jsou mnohem lepší a vždycky byly. Cokoliv ženě dáš, vždycky to udělá lepším. Dáš-li jí spermii, ona ti dá dítě. Dáš-li jí dům, dá ti domov. Dáš-li jí potraviny, udělá ti jídlo. Dáš-li jí úsměv, dá ti své srdce. Cokoliv jí dáš, to znásobí a rozšíří. Takže pokud se k ní chováš jako vůl, buď připraven, že dostaneš kopu hnoje.“

Takže aby byl svět kolem nás i v nás čistší a  krásnější.  Pokud se chcete na něco Adély zeptat, nebo stáhnout její knížku, určitě to udělejte.

Zaujal vás tento článek ? Tak mu dejte Like nebo ho sdílejte se svými přáteli.